Vezetékes telefont mindenkinek!

Praktikus a vezetékes telefon
Praktikus a vezetékes telefon

Nem biztos, hogy családunkat gyakran láthatjuk személyesen, így ilyenkor a találkozás helyett, kénytelenek vagyunk megelégedni a hangjukkal. A vezetékes telefon erre kiváló eszköz. Az Invitel Zrt. díjmentesen biztosítja ennek bekötését. Ami az önálló telefoncsomagokat illeti, három ajánlat közül választhatunk.

A Kolibri S startcsomag helyi, helyközi és távolsági hívásokat foglal magába. Ez mindössze 3490 Ft-ba kerül havonta, ha pedig a havi díjat az interneten fizetjük ki, akkor megmarad ez a kedvezményes összeg, 24 hónapon keresztül.

Ehhez természetesen internetkapcsolat is szükséges, így ha a világhálóhoz való hozzáférést is igényeljük, 3290 Ft-ot fogunk fizetni a vezetékes telefon, illetve a 15 Mbit/s sebességű webért. A Kolibrin kívül, a Vokál Plusz és a Vokál Max csomagot vehetjük igénybe, havi 5000, illetve 7000 Ft összegért.

Ezen kívül plusz opciókra is előfizethetünk. Ezek a mini extrák eltérő lehetőségeket biztosítanak: korlátlan percdíj-mentességet a hálózaton vagy az országon belül, egyesek csúcsidőn kívül, mások pedig azon belül is.