A fűthető síkesztyű kiválóan védi az ujjakat

Fűthető síkesztyű
Fűthető síkesztyű

A téli sportok mindenkit a hegyekbe csalogatnak és ilyenkor bebizonyosodik, hogy lehet szórakozni a legcsípősebb hidegben is. Mozgás során azonban felmerülhetnek kellemetlenségek is. A kézfej bizonyul az egyik legérzékenyebb területnek.

A fűthető síkesztyű remekül melegen tartja viselőjének ujjait. Ez a különleges kiegészítő tulajdonképpen nem is kesztyű, hanem egy átlagos kesztyű alatt kiválóan megférő bélés, ami feltölthető akkumulátorral működik.

A fűthető síkesztyű megvásárolható a www.futhetoruha.hu weblapon és a megjelenő árban pedig benne van a tartozékként szolgáló áramforrás is. Saját igénynek megfelelően szabályozható a hőmérséklet. Három előre beprogramozott hőt lehet kapcsolgatni egy gombbal, ami majd a csuklón bújik meg.

Vásárláskor nem szükséges méretek után kutatni, hiszen a fűthető síkesztyű univerzális méretben kapható. Nyúló anyagának köszönhetően, minden mérethez alkalmazkodik. Legyen szó síelésről, motorozásról vagy egy rövid sétáról, ez a kellék mindig melegen fogja tartani az ujjakat.