Tudta, hogy Enzoani ruhákat Budapesten is lehet találni?

Enzoani esküvői ruha
Enzoani esküvői ruha

A hétköznapi öltözködés során az ember olykor képes háttérbe szorítani azt a kérdést, hogy mi a divatos vagy előnyös viselet, a különleges napokon azonban igyekszik mindenki a lehető legszebb ruhát megtalálni. Az esküvő kétség nélkül az a bizonyos esemény, legalábbis a nők esetében biztosan, amikor a ruhára nagy, talán a legnagyobb hangsúly kerül.

Van, aki szétnéz a közelében lévő esküvői ruhaszalonokban és azok kínálatából választja ki a neki leginkább tetszőt, mások a saját elképzelésük alapján varratják meg álmaik menyasszonyi ruháját, amennyiben sikerül találni egy igazán jó szakembert, aki elkészíti. Olyanok is vannak, akik az esküvőjükön mindenképpen világszinten ismert márkájú, luxusminőségű ruhakölteményt szeretnének viselni. Vágyaik természetesen teljes mértékben érthetőek, hiszen semmi furcsa nincs abban, ha valaki élete legemlékezetesebb napján úgy szeretne tündökölni, mint egy királylány. Az Enzoani márkához tartozó menyasszonyi ruhák igen nagy népszerűségnek örvendenek nálunk is, hiszen egyedi stílusuk, eleganciájuk, luxusminőségű anyaghasználatuk a legkritikusabb szemlélőket is pillanatok alatt lenyűgözi. Maga a márka a 2006-os évben jelent meg a divat világában és rövid idő alatt nemzetközi elismerésre tett szert. A tervező Kang Chung KA C Lin, ő a vezetője a designer csapatnak. A londoni világhírű divatiskolában szerzett diplomát és minőségi esküvői ruha kollekcióival hamarosan ő maga is világhírnévre tett szert olyannyira, hogy alkotásai nem egyszer nemzetközi díjakban részesültek.

Fő jellemzőjük a csipkemotívumok, amelyek olyan különlegessé teszik ezeket a ruhákat, illetve gyakran megjelennek a különleges fűzős felső részek is, amelyek nemes eleganciát kölcsönöznek a viselőnek. Különböző fazonok jelennek meg a kollekciókban, azonban mindegyiknél nagy hangsúly kerül arra, hogy kiemelje a női alak szépségét. Sokan azt gondolnák, hogy egy ilyen neves márkához tartozó menyasszonyi ruhát Magyarországon nehéz beszerezni, de ez egyáltalán nem így van, hiszen már Budapesten is meg lehet találni.