Síkosító termékek a vágy fokozására

sikosító
Síkosító termékek

A szexuális együttlét során előfordulhat, hogy a hüvely szárazsága miatt nem megfelelő a nedvesedés. Ez a probléma egyszerűen kiküszöbölhető az intim kellékek között található síkosító termékek segítségével. A felhozatalban mindenki megtalálhatja a megfelelő készítményt. Használható vaginális közösülés során, főleg ha valamilyen okból szárazabb, anális alkalmakkor pedig szinte kötelező, mivel az ánusz magától nem képes nedvesedni.

Különböző erotikus játékszerek használatakor megakadályozhatjuk a kidörzsölődést vagy az esetleges hámsérüléseket. A síkosító alkalmazható maszturbálás közben is. Vannak már kifejezetten vágyfokozó adalékokkal rendelkező termékek is, amelyek forró érzetet hoznak létre, ezáltal pedig stimulálják a csikló környékét.

A vízalapú krémek főleg általános cél esetén népszerűek, mert a ruhán sem hagynak foltot, vízzel könnyedén lemoshatóak és óvszerbarát tulajdonságokkal rendelkeznek. A szilikon alapú síkosító ezzel szemben vízálló, nehezebben mosható le, viszont tovább megtartja a hatást és vízben is nyugodtan bevethető.