A foglalatos LED előnyei

Foglalatos LED
Foglalatos LED

Az innovációk úgy robbannak be legtöbbször a köztudatba, hogy az ember nem is tudja, hogy mi az adott tárgy előnye, mégis megmagyarázhatatlan késztetést érez magában arra, hogy megvásárolja. A foglalatos LED azonban nem számít pénzkidobásnak, még ha a vásárló nincs is tisztában az összes pozitívumával. Ennek a fényforrásfajtának az egyik legismertebb tulajdonsága a takarékosság.

Igaz, hogy az ára magasabb a hagyományos volfrámszálasénál, azonban ez idővel megtérül, hiszen a legnagyobb meglepetésre, az érkező villanyszámlák díja jelentősen le fog csökkenni. A foglalatos LED továbbá az egészségi állapotot sem befolyásolja, ami azt jelenti, hogy ha egy személy órákon át ilyen fényben ücsörög, a látása nem fog romlani.

A szokványos égőkkel gyakran megtörténik, hogy pislákolnak, vibrálnak. Egy foglalatos LED égővel nem lehet ilyet tapasztalni. Továbbá a ledes égőknek nincs szüksége plusz időre ahhoz, hogy teljes világossággal árasszák el a helyiségeket, hiszen felkapcsoláskor is maximálisan képesek teljesíteni.