Wilo Yonos Maxo 25/0,5-12 szivattyú kitűnő specifikációkkal

Wilo Yonos Maxo 25/0,5-12 szivattyú

A keringető szivattyút terén hazánkban hatalmas a kínálat a webshopokban és a hagyományos üzletekben egyaránt. A szivattyuk.hu webáruházban kedvező ár-érték arányban beszerezhető többek között a minőségi és nagy hatásfokkal bíró Wilo Yonos Maxo 25/0,5-12 szivattyú is, ami elektronikusan szabályozott és A energiaosztályú, azaz a magas hatásfok mellett alacsony az energiafelhasználás. Ez a nedvestengelyű fűtési szivattyú egyaránt alkalmazható hűtési és fűtési rendszerekhez, mentes csőcsatlakozással. A Wilo Yonos Maxo 25/0,5-12 szivattyú előre felprogramozott működési módokkal van ellátva, ezek közül az üzemeltetés módjának, akárcsak a hűtési-fűtési rendszer függvényében javasolt kiválasztani a leginkább megfelelőt.

A választás a motorfedélen elhelyezett LED kijelzőn keresztül lehetséges, ugyanitt olvashatóak le az esetleges hibajelzések is. A Wilo Yonos Maxo 25/0,5-12 szivattyú motorjának fedelén található egy üzemi állapotjelző fény is, ami szintén a zavarjelzésre és a különféle állapotok kijelzésére szolgál. Kézi üzemeltetés is lehetséges, választható ilyen módon a fordulatszám is a fokozatok közül. A Wilo Yonos Maxo 25/0,5-12 szivattyú automatikus üzemeltetésekor a berendezés fogja kiválasztani a leginkább megfelelő fordulatszámot.

A keringető szivattyúk termékcsaládjában további kiváló paraméterekkel rendelkező berendezések is megtalálhatóak. A Wilo Yonos Maxo 25/0,5-7 szivattyú elektronikusan szabályozott és szintén teljes mértékben megfelel a hatályos EU irányelveinek. Ennek a készüléknek a fordulatszáma is változtatható, ennek hála képes a lágyindításra, de lehetőség van az emelőmagasság beállítására is. A Wilo Yonos Maxo 25/0,5-7 szivattyú is beépített motorvédelemmel érkezik, ennek a funkciónak hála, elkerülhető az esetleges túlmelegedés. A blokkolás mentesítőnek köszönhetően elkerülhetőek a szivattyú megszorulások és a meghibásodások.

A Wilo Yonos Maxo 25/0,5-7 szivattyú viszonylag széles hőmérséklet skálán üzemeltethető, konkrétan -20 és +110 fok Celsius intervallumban és éppen ezért ideális hűtési és fűtési alapszivattyúként. Alkalmazható egyébként mindkét berendezés, a középületek mellett, ipari alapfolyamatokban is. A 0,5-7 jelzésű változat valamennyivel kevesebbe kerül, mint az első típus, de ez is képes 116,6 l/perc szállítókapacitásra, 0,90 A áramfelvétel mellett. Emelőmagassága 7 m, az előzőleg ismert modellé pedig 11 m. A garancia mindkét készülék esetében 24 hónap. A Wilo Yonos Maxo 25/0,5-7 szivattyútengelye is nemesacél, a csapágya pedig műszén, fémimpregnált.