Viseljünk egyedi karkötőt!

Egyedi karkötő

Az ékszerek közül, a karkötő az a darab, amit talán a legkevesebben viselnek. A nagytöbbség inkább nyakláncot, fülbevalót és gyűrűt hord kiegészítőként. Az egyedi karkötő viszont kedvencévé válhat annak is, aki amúgy nem kedveli annyira ezt az ékszert.

Bár nagyon egyszerű darabnak tűnik, a karkötő is lehet nagyon változatos, különleges darab. A legkedveltebbek talán még mindig a nemesfémből, gyöngyökből, kövekből készült darabok, amelyek sokfélesége az anyagok ötvözéséből, a különböző mintákból és a vastagságukból adódik.

Gyakran szolgálnak ezek ajándékul különböző eseményekre. Az egyszerűbb hozzávalókból, kézimunkával készített darabok is egyre többek által kedvelté válnak az utóbbi időben. Ezeknek nem az adja az értékét, hogy milyen drága anyagból készültek, hanem az, hogy ezeknek mindegyike egyedi karkötő.

A hozzáértő kézművesek álmodták meg ezeknek minden négyzetmilliméterét és aztán nagy odafigyeléssel, sokszor hosszú időn keresztül készítették el. Ebből a nagy felhozatalból mindenki találhat kedvére valót.