Van amikor el kell bújni a világ elől!

Búvóhelyezés

A fiatalok közül biztosan sokan gondoltak már arra, hogy a hónapfordulót vagy évfordulót az éttermi vacsora után nem otthon folytatják, hanem egy sajátosabb, direkt a szerelmeseknek kialakított helyen. Ilyenkor érdemes bérelni egy garzont, ahol a szenvedélyes pillanatok garantáltak. Sokan ezt a tevékenységet búvóhelyezés néven ismerik, ami a nyugati nagyobb városok után Budapesten is egyre népszerűbb. A búvóhelyezés azért lett annyira kedvelt, mert néha bizony jól esik kicsit elbújni a világ elől.

Ekkor nem fog csörögni a telefon, nem kopog senki sem az ajtón, a családtagok nem írnak üzenetet és a barátok sem fognak zavarni. A búvóhelyezés azért megfontolandó, mert tény, hogy minden egyes kapcsolatnál fontos az intimitás, és erre tökéletesen alkalmas egy szerelmi fészek bérlése. A luxus módon berendezett lakásban az ember igazán jól fogja érezni magát a kedvesével. A nappaliban a hatalmas kanapé a gyönyörű pihe-puha párnákkal, a televízió mind a kellemes időtöltést teszi lehetővé.

A hálószobában egy nagyon strapabíró ágy vár a szerelmesekre. Itt valóban ajánlott minden egyes percet kihasználni. A búvóhelyezés az intim pillanatokról, a szenvedélyről és az új dolgok kipróbálásáról szól. Sokan ezért is töltenek sok időt az illatos, habos vízzel teli sarokkádban. Sőt, sok helyen adott a zuhanykabin is, amelyik a szenvedélyt egy újabb szintre emelheti. A búvóhelyezés során minden az exkluzivitásról és luxusról szól. A nappaliban helyet kapott televízió mellett rögtön egy hangulatos kis konyhai részt lehet találni.

Itt bátran elkészíthetik a bérlők a vacsorát akkor, ha nem akarnak étterembe menni vagy éppen rendelni. A búvóhelyezés szolgáltatást garantáló személyek biztosak abban, hogy a modern lakás méltó színvonalú ahhoz, hogy egy házassági évfordulót megünnepeljenek benne a szerelmesek. A búvóhelyezés a Corvin negyedben nagyon felkapott, amelyik a város egyik legmodernebb része, ahol a fiatalok nagyon gyakran megfordulnak. Az itteni lakások kis terasszal és igazán kellemes hangulattal várják az ideérkezőket. A szobába lépve a zöld falak az üdeséget, a tavaszt adják vissza.