Valódi Valentini pénztárca a fenyőfa alá

Valentini pénztárca

Jönnek az ünnepek, elkezdődnek az ajándékvásárlások. Karácsonyra elég nehéz úgy ajándékot vásárolni, hogy az mindenkinek személyes és hasznos legyen. Egy pénztárcával azonban nem lehet melléfogni. Pláne akkor nem, ha Valentini pénztárca a kiszemelt darab. Az ezzel névjeggyel ellátott modellek ugyanis kényelmesek, kis helyen elférnek és roppant praktikusak.

Sok hely van az aprópénznek, a készpénznek és bőven jut hely a különféle kártyáknak. A legtöbb pénztárcában akad külön hely az iratoknak és fényképeknek is, ez nincs másképp a Valentini pénztárca estében sem. Az interneten már könnyedén megrendelhető a bőrből készült Valentini pénztárca, méghozzá bármikor, ráadásul különféle színben, így a táskákhoz is igazíthatóak.

Egyes modellekhez díszdoboz is jár. A Pénztárca Store webáruházban a Valentini pénztárca mellett, más neves modellek is megtalálhatóak, mint például a Fairy, Pierre Cardin vagy Swarovski. A női darabokon kívül, férfi kiegészítők is felsorakoznak, mint a kártyatartók, irattartók, kulcstartók és pénztárcák.