A TheraBand megbízható termékei

Thera-Band

Az egészségünkre való odafigyelés egyik legfontosabb feladatunk. Ha szeretnénk megelőzni a megbetegedéseket vagy helyesen és megfelelően kezelni a már meglévő sérüléseket, nem mindegy, hogy milyen eszközökhöz nyúlunk.

A TheraBand megbízható és korrekt márkanév a piacon, egyedüli magyarországi importőre a Thera-Team Kft. Az első osztályú minőség jegyében gyártott termékek fő feladata az egészséges életmód megteremtése és megtartása. A márka története 1975-től indul, amikor elkezdődött a ma oly nagy népszerűségnek örvendő gumiszalagok fejlesztése. A feladat elvégzésében jelesre vizsgáztak, hiszen a TheraBand azóta is példátlan a fokozatos ellenállású gumiszalagok készítésében.

A folyamatosan bővülő kínálatban megtalálhatóak olyan termékek, mint a dinamikus ülőpárnák, gimnasztika és hasadásmentes fitness labdák, különböző súlyzózáshoz készült eszközök. A fittebb életmódra való törekvőknek érdemes megtekinteni a felhozatalt, hiszen a széles választékban garantáltan megtalálhatjuk a számunkra szükséges árucikket.