A TELC szóbeli vizsga részei

TELC szóbeli

A nívós nyelvvizsgák általában meglehetősen komplexek, így szóbeli és írásbeli részből tevődnek össze. A TELC szóbeli nyilván attól függ, hogy a résztvevő milyen szintű vizsgát kíván letenni. Az alapfokú és a középfokú nehézsége természetesen elmarad a felsőfokú vizsgától. A BeHappy Nyelviskola nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szóbeli nyelvvizsgára is megfelelően felkészítse a hallgatókat.

Ezért az alapos felkészítők mellett, a próbanyelvvizsga is a sikeres végeredményt szolgálja. A TELC szóbeli mindhárom szintnél méri a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget, persze ennek időtartama és nehézsége szintenként változik. Az alapfoknál és a középfoknál ez legfeljebb 45 percet vesz igénybe, míg a felsőfoknál már körülbelül 70 percet.

A TELC szóbeli minden feladata begyakorolható a tanfolyam alatt, az iskola tanárai megadják a személyre szabott segítséget a sikeres vizsgához. A munka folyamata dinamikus, ugyanakkor rugalmas, így a résztvevőknek már csak szorgalmasan tanulni kell a TELC szóbelire és írásbelire.