Számolja ki, mennyit tud keresni az életbiztosítással!

Életbiztosítás.com kalkulátor
Életbiztosítás.com kalkulátor

Kedveli a megbízható, tervezhető megoldásokat, és ezekről akkor sem mondana le, ha életbiztosításról van szó? Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek az ilyen lehetőségek iránt, hiszen az anyagi biztonság és a szeretteinkről való gondoskodás olyan motivációs erőt képviselnek, amelyért sokan döntenek az életbiztosítás mellett. De mégis melyik bizonyul a legjobb választásnak? A piaci kínálatban rendkívül széles kínálattal találkozni, és laikusként sokszor nem egyszerű választani közülük.

Ha életbiztosításról van szó, akkor legtöbbünknek a kockázati típusok jutnak eszünkbe, melyek a klasszikus megoldásnak számítanak. Miként nevéből is adódik, a kockázati esemény bekövetkezésekor fizet a biztosító. Abban az esetben, ha a futamidő végéig nem történik be ez az esemény- rendszerint a haláleset-, akkor az életbiztosítás megszűnik, méghozzá kifizetés nélkül. Ez utóbbi szempont sokak számára nem szimpatikus, hiszen így a befizetett összeg gyakorlatilag elveszik.

Az Életbiztosítás.com kalkulátora szerint azonban létezik olyan megoldás is, amely megtakarítással kombinálja az életbiztosítás védelmét, ráadásul a félretett pénz befektetésére, és ezáltal gyarapítására is lehetőség van. Mindegy, hogy nyugdíj-, lakás-, vagy gyermek előtakarékosságról van szó, az unit-linked, vagyis a megtakarítással kombinált életbiztosítások egyre nagyobb szeletet szakítanak maguknak a piacból. A felsorolt célok mindenki életében fontos szerepet játszanak, érthető tehát, hogy az életbiztosítás nyújtotta megbízhatósággal és biztonsággal kombinálva valóban kedvező lehetőségként állnak ezek előttünk.