Porpisztoly több szórófejjel

Porpisztoly
Porpisztoly

Egy irodai dolgozónak nemcsak arra kell figyelnie, hogy a munkavégzéshez szükséges eszközei kéz alatt legyenek, hanem arra is, hogy a környezete rendezett és tiszta legyen. A számítógépeket és egyéb elektronikai berendezéseket egyszerűen lehet tisztítani a porpisztoly segítségével anélkül, hogy megsértenék.

A porpisztoly nemcsak praktikus találmány, de a használata is roppant egyszerű. Lényegében ez egy levegővel töltött tubus, ami nagy nyomást tud képezni, így a nehezen elérhető pontokból is ki lehet fújni a port és egyéb szennyeződéseket.Mivel a tubus nem tartalmaz vegyszert, ezért attól sem kell tartani, hogy mérgező anyagok kerülnek a berendezésekbe. A termék tetején található egy hosszabb, vékony cső, amelyiken keresztül a levegő eljuthat a szennyeződéshez.

Létezik olyan porpisztoly is, amelyik több cserélhető fejjel rendelkezik, így bármilyen felületet ki lehet takarítani. Amikor a tubus kiürül, csak egy újat kell venni és erre felhelyezni a szórófejet. A tubus attól függően ürülhet ki, hogy milyen gyakran és intenzíven használjuk.