Pattanás ellen szárító géllel

Pattanás ellen

Nemcsak a tinédzserek küszködnek pattanásokkal, hanem bizony sokszor a felnőtt emberek is. Ezt a helyzetet nem szabad hosszú időn keresztül eltűrni, a pattanás ellen lehet és kell is tenni. A YOUNG AND PURE pattanásszárító gél kiváló segítséget jelenthet.

A termék bármikor megvásárolható a szepsegbirodalom.hu webáruházból, most több százalékos árkedvezménnyel. A benne található B3-vitamin szárítja a pattanásokat és megakadályozza az újabbak kialakulását. A készítmény nyugtatja a bőrt, használatával a bőrpír fokozatosan eltűnik, lassan kisebbé válnak a pattanások, majd pedig leszáradnak. Közvetlenül a pattanásra kell kenni a gélt, akár naponta többször is. Gyorsan felszívódik és érezteti jótékony hatását.

Ezt mindenképpen tanácsos kipróbálni, hiszen eltüntetheti mindet az arcról. Pattanás ellen tenni lehet még a YOUNG AND PURE tisztító habbal, mert ez csökkenti a baktériumok számát, amelyek a kialakulásáért felelősek. Megnyugszik és alaposan kitisztul a bőr ennek a terméknek a használata után.