Párátlanító házilag, avagy nagymamáink hatásos trükkjei

Párátlanító házilag

A nehéz és fárasztó munkanapok után mást sem kívánunk, csak némi zavartalan pihenést az otthonunk menedékében. Igen ám, de mi van akkor, ha már az ajtónyitáskor falként ütközünk a nehéz, párás, fullasztó levegőbe?

Nem kell feltétlenül méregdrága megoldásokat keresni, ugyanis a párátlanító házilag olyan csodás lehetőségeket kínál, amelyek mindnyájunk birtokában ott vannak, attól függetlenül, hogy nem is tudunk a létezésükről. Az egyik legegyszerűbb, mégis hatásos módszer a párátlanításra egyidős a nyílászárókkal. Természetesen a szellőztetésről van szó, aminek során friss levegő tódul be a belső terekbe, így cserélvén ki az elhasználódott oxigént.

A legtöbb háztartásban megtalálható konyhasó is remek párátlanító házilag, sőt, ha szeretne némi modern irányvonalat is beépíteni a folyamatba, módjában áll beszerezni egyet a dekoratív sólámpák közül is, hiszen így nemcsak hatásos, de esztétikus végeredményhez lesz szerencséje. Teljesen mindegy, hogy melyik módszer lesz a szimpatikus, mert a levegő páramentessége garantált.