Párátlanító beépített légtisztítóval

Légtisztító berendezés

Amennyiben már régóta küzd a magas páratartalom okozta kellemetlenségekkel, például a folyamatosan vizesedő falakkal, a dohos szaggal vagy a bútorokon megjelenő penészfoltokkal, akkor elérkezett az ideje, hogy végre megtalálja az ideális megoldást!

A légtisztító funkcióval ellátott párátlanító a modern technológia eredményeként jött létre, hiszen manapság egyre nagyobb mennyiségben jelennek meg a komplex igényeket kielégítő termékek. Kicsi méretének köszönhetően, a lakás bármelyik pontján találhat számára megfelelő helyet, de mivel esztétikus kinézettel rendelkezik, ezért nem kell elrejtenie a vendégek szeme elől.

Ez a remek készülék a légtisztító betét jelenléte miatt, a páramentesítés mellett arra is képes, hogy kiszűrje a levegőben felhalmozódó szennyeződéseket, ami azt jelenti, hogy teljes körűen biztosítja a megfelelő összetételű levegőt a lakásban. A bekapcsolást követően, a légtisztító funkció is azonnal működésbe lép és a gép egészen a kikapcsolásig vagy a benne található tartály telítődéséig végzi a feladatát.