Önismereti kör, ahol a közösség ereje is hat

Egy önismereti kör Önnek is segíthet!

Egyre általánosabb jelenség az utóbbi évtizedekben , hogy az emberek elmagányosodnak, fontosabbak számukra az egyéni érdekek, és nagyon nehezen alakulnak ki igazi, szoros kapcsolatok. Sokan érzik azonban azt, hogy ez egy negatív irányba elmozduló folyamat, hiszen a közösségeknek megerősítő, megtartó, építő jellegük van.

Ezért olyan hatásos például az önismereti kör is Budapesten, amely a csoportos meditáció segítségével akarja megmutatni az embereknek, hogy miként ismerhetik meg jobban önmagukat. Ez azért fontos, mert így rájöhetnek arra, hogy milyen belső folyamatok zajlanak bennük, milyen lelki „erő-készletük” van, és hogy tudják ezeket hasznosítani a mindennapi életben.

Egyedül az ember ritkán szán időt arra, hogy igazán elmélyüljön a lelki dolgokban, csak befele forduljon, viszont egy olyan önismereti kör keretén belül, ahol mindenkinek ugyanaz a célja, sokkal könnyebb ezt megtenni. Az alkalmakat egy szaktudással rendelkező vezető irányítja, akinek a sikeressége a sok pozitív visszajelzésből egyértelmű.