Ön is bátran megálmodhatja az egyedi karikagyűrűt

Egyedi karikagyűrű
Egyedi karikagyűrű

Miként képzeli el a csodás napot, amikor összeköti életét a szerelmével? Mesébe illő, meghitt, varázslatos, örömteli? Nos, ma már nem okoz gondot a legpazarabb esküvő megszervezése sem, azonban eme csodás napra egyetlen dolog fogja emlékeztetni nap mint nap a feleket, mégpedig a karikagyűrű.

Hogy mindig ámulattal tekintsen rá, készítesse el az Ön által megtervezett egyedi karikagyűrű modellt! Így bátran büszkélkedhet vele, hiszen senki ujján nem lát majd ilyet, csak Ön és kedvese lesznek a viselői a páratlan darabnak. Felkeltette az érdeklődését a dolog?

Akkor máris elkezdhet nézelődni a whiteandblack.hu weboldalon, ahol kivételes kollekcióik már önmagukban is egyedi karikagyűrű példányokat tartalmaznak. Ha mégis a készíttetés mellett dönt, válogathat különböző nemesfémekben, mint az arany, az ezüst vagy a platina. Az aranynak pedig szintén három árnyalata ad választásra lehetőséget, a fehér, a sárga és a rose, vagy más nevén rózsaszínes-vörös.

Egy igazán látványos és egyedi karikagyűrű azonban méltó díszítést érdemel, az pedig nem lehet másból, mint az egyik legértékesebb és legritkább drágakőből, a gyémántból. Mivel a cég több 10 éves gyémánt ékszer kereskedelmi tevékenységben szerzett tapasztalattal rendelkezik, ezért garantálni is tudják a legkiválóbb minőséget.

Az egyedi gyűrű tökéletesítésében ékszertervező segítségét is igénybe vehetik, aki kifinomulttá és ízlésessé teheti a megálmodott darabot. Természetesen tudják, hogy pénztárcához is kell igazodni, ezért nemcsak gyémánt, hanem más drágakővel is szolgálhatnak a kívánt igények alapján, ami lehet zafír, ametiszt, smaragd vagy az ennél még kedvezményesebbek.

Mint bizonyítottan profi vállalkozás, csakis a legkiválóbb magyar aranyművesekkel dolgoznak, partnerkapcsolataik pedig lehetővé teszik, hogy az ügyfelek bármely egyszerű vagy merész kívánsága megvalósulhasson. Ezen felül, a megálmodott egyedi gyűrű modelljét, akár hozott aranyból vagy törtarany beszámítással is elkészíttetheti általuk, mivel színtől és finomságtól függetlenül fel tudják használni.