OKJ tanfolyamok felnőtteknek

Vagyonőr tanfolyam
Vagyonőr tanfolyam

Szeretne szakmát váltani, de még nem döntötte el, hogy mihez szeretne kezdeni? Érdekli a vagyon- és személyvédelem? Jó lehetőségeket lát ezen a téren? Az OKJ Oktató központ tanfolyamai között most megtalálható a személy- és vagyonőrképzés is.

Jelentkezzen Ön is és végezze el a tanfolyamot! Így egy olyan szakmára tehet szert, amire gyakran van szükség. Vagyonőrök, biztonsági őrök és egyéb biztonsági szakemberek ugyanis ma már szinte miden állami és magánintézménybe kellenek.

Jelen vannak a kórházakban, iskolákban, gyárakban, bankokban és sok más helyen is. Tehát van igény a biztonsági őrök munkájára. Ön is biztosan könnyen talál majd magának megfelelő munkahelyet. A képzés két részből áll: gyakorlati és elméleti oktatásból.

A tanfolyam végén jól képzett biztonsági szakemberek kerülnek ki az iskolapadokból, akik bármilyen területen megállják a helyüket. Az OKJ Oktató központ tanfolyamai az ország több nagyvárosában is elvégezhető. Érdeklődjön Ön is, hogy hol van a településéhez legközelebbi oktatás!