Mire jó a fedőlakk?

Fedőlakk

Amikor készen van a tökéletes formájú köröm, rajta az üde színű zselével, már csak egyetlen dolog hiányzik. Ez pedig nem más, mint a fedőlakk. Kérdezhetjük ilyenkor, hogyha a zselék amúgy is tartósak és csillogóak, miért van szükség még egy rétegre? A más néven fényzselé tulajdonképpen a körömépítés utolsó fázisát jelenti, amivel a tökéletes körmöket úgymond „megkoronázzuk”.

Egyrészt extra fényességet biztosít, másrészt pedig plusz tartósságot nyújt a körmöknek. Tehát az esztétikai tulajdonságokon kívül, mást is tud a fedőlakk. A Diamond Nails Mega Shine terméke UV fényszűrős, így védi a körmöket a szolárium vagy a napfény okozta besárgulástól.

A gellakk.com webáruházban számos márka fényzseléje várja a vásárlókat, így a felhozatalban szerepel a Perfect Nails, a Niiza, a Diamond Nails, vagy a piacvezető Crystal Nails. A fedőlakk lehet levegőn vagy UV, illetve LED lámpa alatt száradó. Rendelje meg most webáruházunkból az igényeinek megfelelő zselét és ne feledje megtekinteni a többi kiváló terméket is!