Mire használható a hungarocell golyó?

A gyerekek is élvezik a kényelmet

Aki már több helyen is próbált napozni, az biztosan tudja, hogy homokban sokkal kényelmesebb, mint kavicsos vagy sziklás területen. Míg a szikla és a kavics össze-vissza szurkálja és nyomkodja a testet, addig a homok felveszi annak formáját, ezért kényelmesen élvezhetjük a természetes barnulást.

A hungarocell golyó köztudottan már a kezdetektől a babzsákok töltelékét képezi, ami ugyanazt az élmény nyújtja a ráülőnek, mint a homok napozáskor, hiszen felveszi a test formáját. A tervezők rájöttek, hogy minél apróbbra sikerül legyártani a hungarocell golyót, annál könnyebben alkalmazkodik a test formájához. Ezért van az, hogy amint ráülünk a babzsákra, aminek hungarocell golyó képezi a töltelékét, azonnal érezni lehet a kényelmet.

A tervezők figyeltek arra is, hogy a babzsákok külső anyaga ne tegyenek kárt a padlóban vagy parkettában, ezért cipzár helyett tépőzárat helyeztek a külső szövetre. Ugyanakkor arról is gondoskodtak, hogy a belső huzatban a hungarocell golyó szükség esetén pótolható legyen, ezért azt is tépőzárral látták el.