Mindent átfogó szolgáltatásokat kínálunk

Szolgáltatás és szerviz a Citroensipos.hu oldalon

A Citroën Sipos márkakereskedés bőséges szervizszolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Ezeket megtekintheti a Citroensipos.hu/szolgaltatasok/szerviz linkre kattintva. Lehetőség van az ügyfelek két helyszínen történő fogadására. Önnek csupán egy időpontot kell előre lefoglalnia. Ezekbe a szolgáltatásokba beletartozik a Citroën Sipos belföldi assistance, amivel nem kell pánikba esni akkor sem, ha valahol lerobban.

Lehetőség van helyszíni javításra, de ha szükséges, akkor a szakszervizbe szállítás is kivitelezhető. Hogyha fontos az autó megjelenése és sokat ad a kinézetre, akkor az autófényezés az Önnek való választás. A munka szakszerűen történik hozzáértő munkatársakkal, modern eszközökkel.

Érdemes átvizsgáltatnia velünk, ennek keretében pedig lehetősége van az éves, a biztonsági, a téli és klíma átvizsgálásra is. Autóápolásra szintén lehetősége van nálunk, erről is olvashat a következő linkre kattintva: Citroensipos.hu/szolgaltatasok/szerviz. Természetesen a különböző javításokat is lefedik a szervizszolgáltatások.