Minden, ami számítógép

Látogasson el weboldalunkra, amelyet a pcpro-alba.hu webcímen találhat meg! Válogasson kedvére a számítógépek és a laptopok garmadájából! Sőt, különféle alkatrészek tömkelegével is szolgálni tudunk, tehát nézzen szét bátran a termékeink között!

Ha szüksége van egy új laptopra, akkor kiváló Dell, Asus, illetve Lenovo termékekkel állunk a rendelkezésére, amelyekben új generációs Intel processzorok dolgoznak. Ezek teszik lehetővé, hogy a Windows operációs rendszer és a különféle Ön által használt programok zökkenőmentesen fussanak még éveken keresztül.

Válogasson kedvére a használt laptopok, vagy számítógépek közül, amelyeknek a hardvere lehetővé teszi, hogy még sokáig kiszolgálják a tulajdonosuk igényeit. Mit sem érnek a számítógépek, hogyha nincs mellettük egy megfelelő megjelenítő.

Válogasson kedvére monitorjaink közül, amelyek gazdag színvilággal, LED háttérvilágítással és Full HD felbontással bírnak. A játékok megjelenítése részletgazdagabb lesz a használatukkal, és a böngészés s kényelmesebbé válik egy nagy 24”-es monitoron.