Miben más a wifi ip kamera működése?

Hihetetlen, de most már akár a kocsi kulcsodban is elrejthetsz egy ilyen kamerát: http://traffipaxbolt.hu/wifi-ip-kamera-es-kameras-bebior.

Napjainkban léteznek olyan megoldások, amelyekről sok mindenki nem hallott, azonban az autósok nagyrésze már tisztában van a speciális termékek használatának módjával. A wifi ip kamera kis méretének köszönhetően akár még a kulcstartóba is elrejthető. Hihetetlen, de most már akár a kocsi kulcsodban is elrejthetsz egy ilyen kamerát: http://traffipaxbolt.hu/wifi-ip-kamera-es-kameras-bebior.

Tulajdonképpen itt el kell dönteni, hogy biztonsági kamerára vagy IP kamerára van szükség, mivel a két termék nem ugyanazt jelenti. Sokan összekeverik sajnos a két fogalmat, és úgy gondolják, hogy a kettő egy és ugyanaz. Az IP kamera jóval több szolgáltatást nyújt, mint a hagyományos biztonsági kamerák bármelyike. A biztonsági kamera, ahogyan azt a neve is mutatja, elsősorban biztonsági feladatokat lát el. Ilyeneket lehet találni a bankokban, a pénzintézetekben, az ipari létesítményekben, az áruházakban és még lehetne sorolni.

Az IP kamera akár egy mini számítógépnek is tekinthető a modern technológia újításoknak köszönhetően. A speciális berendezést leginkább megfigyelésre gyártják a vállalkozások. Az IP kamerát könnyedén lehet LAN vagy wifi hálózathoz is csatlakoztatni, így akár még más rendszerektől külön is lehet használni. A különleges kamera használatához nincs szükség monitorra, televízióra vagy valamilyen video szerverre. A wifi IP kamera rendelkezik saját webszerverrel, ahol egyszerűen vissza tudja nézni a felvételeket.

Amennyiben Ön is szeretne az autójába többféle kamerát felszerelni, akkor kérje ki a traffipaxbolt.hu webáruház szakembereinek a tanácsát is! Mivel a termék rendelkezik saját honlappal, így az internethez csatlakozva tudja visszanézni az aznapi felvételeket. Természetesen érdemes a wifis IP kamera mellé, még egy fedélzeti változatot is beszereznie, amely az utat figyeli. Ezáltal megóvhatja magát a balesetből származó rendőri intézkedéstől. A webáruház termékkínálata rendkívül széles, ezért nem árt végigböngésznie, hiszen sosem tudhatja, hogy mikor bukkan rá az Ön által régóta keresett árucikkre.