Mellékhatások nélkül segít a kineziológiai tapasz

Kineziológiai tapasz
Kineziológiai tapasz

Manapság egyre többen keresik a természetes gyógyászati eszközöket, hiszen a rengeteg kémiai, vegyi anyag káros hatását saját bőrükön tapasztalhatják. Izomsérülések, fájdalmak esetén már számos esetben hozott enyhülést a kineziológiai tapasz, ami egy egyszerű, de annál elképesztőbb hatásokkal bíró pamut ragtapasz.

A kineziológiai tapasz Japánból származik, ahol már a hetvenes évek óta alkalmazzák, főleg sportolók. A világversenyeken ugyan csak később engedélyezték a használatát, de mára már olimpián, Európa- és világbajnokságokon is felfedezhetünk színes tapaszokat viselő versenyzőket.

Ugyanakkor már otthoni használatra is megvásárolható, így a hétköznapi sérüléseket is remekül helyrehozhatjuk általa. A kineziológiai tapasz felhelyezéséhez ugyan szükség van némi anatómiai ismeretre, de egy konzultáció során elsajátíthatjuk a helyes módszert, így mi magunk is felragaszthatjuk, vagy egy családtagot is megkérhetünk, hogy segítsen. A kineziológiai tapasz megrendelhető a www.kineziologiai-tapasz.hu weboldalon, ahol egy profi terapeutához is bejelentkezhetünk a szakszerű felrakás megtanulása érdekében.