Még tart a babaruha akció

Babaruhát ajándékba!

Itt megtalálható minden egy helyen! A lyamar.hu kínálata minden igényt kielégít. A babaruha ajándéknak is kiváló, hiszen szinte háromhavonta másik méretet kell vásárolni a piciknek, mert olyan gyorsan nőnek. Szinte minden ruhadarab teljes mértékben pamutból készül.

Nem csoda, hiszen ez egy kifejezetten bőrbarát anyag és nagyon kényelmes, mivel jól nyúlik. De nemcsak az anyaghasználat olyan fontos ezeknél a ruháknál, hiszen az sem mindegy, hogy miként néz ki.

A Mickey Mouse-os boxer alsótól kezdve, egészen a Törpillás kantáros kertésznadrágig, minden fellelhető a kínálatban. Ezek a mesefigurák nagyon sokat számítanak a babaruhán, hiszen ezeket szeretik a gyerekek a legjobban.

Lehet egy sapkát vagy nagykabátot nem vesznek fel szívesen, mert nehézkes benne a mozgás és ilyenkor jön a makacskodás, hiszti, de ha a kérdéses ruhadarabon rajta van Micimackó vagy Pókember, akkor mindjárt szívesebben viselik azt. A babaruhák nagyszerű akciók keretében kerültek a kínálatba, amire érdemes időben lecsapni, mielőtt elfogynának.