Luxus kutyafekhely: a kis házi kedvencek ágyára is el lehet költeni 30.000 Ft-ot!

Fekhely kutyáknak
Fekhely kutyáknak

Teljesen érthető, ha a lehető legjobbat szeretné megadni a kedvencének. Egy kutyának vagy cicának rengeteg felszerelésre van szüksége a kiegyensúlyozottság érdekében, ezért nézzen körül az Állatwebshop oldalán! Itt kapható luxusfekhely is a kedvencének.

Például, a barna-bézs színű Claudio kutyaágy több szempontból is jó választást jelenthet, hiszen a puha takarókon szívesen pihen majd a kutyája vagy a cicája. Másrészt, a termék igazán stílusos kivitellel rendelkezik, ezért bárhol jól mutathat az otthonában.

Itt kapható még fonott kosárka is, ami elsősorban a macskáknak fog tetszeni. El kell gondolkodnia azon, hogy melyik méret lenne a legjobb az állat szempontjából és ennek alapján kell leadnia a rendelését. Szükség esetén, akár gurulós szállítótáskát is vehet, amibe bármikor belerakhatja kedvencét.

Talán elnyeri a tetszését a biciklire szerelhető tartó is, hiszen ezzel sokkal könnyebben kivitelezhető a kutya vagy a cica szállítása. Itt kapható még a felsoroltakon kívül elsősegélytáska, illetve tépőzáras, világító szalag is, a sétálás közbeni eltűnés megelőzése érdekében.