Legyen Önnek is saját finn szaunája!

Finn szauna
Finn szauna

Szeretne kikapcsolódni egy hosszú hétvége után? Szívesen élvezné egy wellness szálloda kényelmét, de nincs elég ideje? Nem kell lemondania semmiről, hiszen egy otthoni finn szauna segítségére lehet, hogy akár otthon is kényelmesen relaxáljon.

A finn szauna nagy méretekkel rendelkezik, így többen is elférnek benne egyszerre, akár az egész család élvezheti jótékony hatását. Köztudott, hogy a szaunázás tágítja a vérereket, serkenti a vérkeringést, minek következtében a sebek is gyorsabban gyógyulnak, emellett erősíti az immunrendszert.

A magas hőfoknak köszönhetően intenzív a verejtékezés, a folyadék veszítéssel pedig egyben káros anyagoktól és némi zsírtól is megszabadulhat. Tudta, hogy egy harminc perces intenzív szaunázás akár 600-800 kalóriát is elégedhet?

Igen, a jótékony hatásai között ez az egyik igen közkedvelt hatása, e miatt is lett igen népszerű a finn szauna. Annak ellenére, hogy ma már szinte minden fürdő rendelkezik finn szaunával, nagyon sokan döntenek a mellett, hogy beszereznek egyet otthonra is. Legyen Ön is finn szauna tulajdonos!