Légáramoltató álló ventilátor az online üzletből

Álló ventilátor

A lakások levegőjének hűtése, illetve átforgatása többféle készülék segítségével történhet. Természetesen nem mindegy, hogy milyen kivitel mellett dönt, ugyanis ár/érték arány tekintetében hatalmas eltérések lehetnek az egyes fajták között. Az érezhető lehűlést előidéző álló ventilátor, főleg ha torony kialakítású, akkor számíthat jelentősebb kiadásra.

A légáramoltatásra kiváló Stadler álló ventilátor a szellozshop.hu internetes áruházban is megszemlélhető. Ha olyan készüléket keres, amelyik nem jelent túl nagy kiadást, de mégis elérheti vele a célját, akkor a három fokozatban állítható termék kiváló választás. A nagyteljesítményű berendezés zajszintje a fokozatoktól függ.

De még a legmagasabb levegő forgatási mód sem olyan hangos, hogy ne lehessen mellette tévézni, beszélgetni vagy pihenni. A Stadler álló ventilátor súlya 9,4 kilogramm, így könnyedén magával viheti abba a szobába, ahol használni szeretné. A formatervezett Stadler Charly berendezés kinézete egy repülőgép turbinára hasonlít.