Köss barátságot a falmatricákkal!

Falmatrica a Katicamatrica oldalon
Falmatrica a Katicamatrica oldalon

A falmatricák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen segítségükkel nagyon egyszerűen, saját kezűleg is kidekorálhatjuk a lakást. Nincs szükség festékre, ragasztóra, nem lesz kosz, nem csinálunk felfordulást és mégis óriási átalakuláson mehet át a lakás.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy miként lehet egy csapásra megváltoztatni a szobád hangulatát, akkor kattints ide és válogass a Katicamatrica óriási kínálatából!

Böngészhetsz kategóriák, témák szerint, megtekintheted a legújabb termékeket, illetve megnézheted azt is, melyek a legkeresettebb minták. Válaszd ki a szívedhez legközelebb álló motívumot, add meg a szükséges méreteket és néhány kattintással már meg is rendelheted a kiszemelt darabot.

Addig pedig, amíg házhoz érkezik a csomag, elsajátíthatod a falmatrica ragasztás fortélyait, amiről szöveges leírást és videót is találhatsz a weboldalon. Kattints ide és merülj el a falmatricák világában, mert egy olyan fantasztikus dekorációs lehetőséget ismerhetsz meg, amivel bármikor átalakíthatod az otthonodat!