Kölyök kutyatáp válogatott összetevőkből

Kölyök kutyatáp
Kölyök kutyatáp

A fejlődésben levő kutyusoknak más összetételű táplálékra van szükségük, mint a felnőtt ebeknek. Az erős csontozat kialakulásához rengeteg ásványi anyag kell, míg az izmok felépítéséhez fehérjére van szükség.

Ezért sok gyártó speciális kölyök kutyatáp készítésével szeretne segíteni a gondoskodó kutyatulajdonosokat. A kölyköknek vitaminokra és nyomelemekre is szükségük van ahhoz, hogy egészséges és életerős felnőtt házőrző váljon belőlük. Ezért nagyjából 1 éves korukig érdemes ilyen kölyök kutyatáppal etetni a kedvenceinket.

A GranataPetShop.hu webáruház polcain találhatunk ilyen speciális eledeleket, amelyek rengeteg húst, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak. Ezek a prémium kategóriás kölyök kutyatápok gabonát nem tartalmaznak, így ideális választás lehet a hűséges társaink számára.

A teljes értékű szárazeledelek mellett, hasonló tulajdonságokkal felvértezett konzervek is vásárolhatóak az internetes áruházban. Etesse Ön is kedvenceit megfelelő minőségű kölyök kutyatáppal, hogy életerős házőrzőkké váljanak!