A Kitzbühel síközpontban együtt lazulhat a család

Kitzbühelbe a gyerekek is visszavágynak

Mindenki epekedve várja a nyári vagy a téli szabadságot, hiszen ilyenkor ki lehet lépni a megszokott rutinból, sőt, akár egy hosszabb üdülés is bevállalható a családdal. Mivel most a tél közeledik, ezért a Kitzbühel síközpont ajánlatait és szórakozási lehetőségeit ajánlott fontolóra venni.

A gyerekes családoknak mindenképpen megéri ezt a síparadicsomot választani, ugyanis a 10 éven aluliaknak ingyenes a szállás, az ellátás és a sí bérlése. Sőt, még a 10 és 15 év közötti gyermekekkel idelátogató családok is jelentős árkedvezményt élvezhetnek. A vendégeknek itt felejthetetlen élményben lesz részük, hiszen a kezdők, a profik és az extrém sízés kedvelői egyaránt találnak a tudásuknak megfelelő pályákat.

Ráadásul a 170 km összefüggő liftrendszer gondoskodik a kényelmes síelés biztosításáról. Akik a síelés mellett szeretnének más kikapcsolódási lehetőségeket is igénybe venni, azoknak a Kitzbühel síközpont biztosít motoros- és lovas szán túrákat, wellness szolgáltatásokat, éjszakai siklást és más szórakozási lehetőségeket.