Karcolások ellen üvegfólia kell!

Üvegfólia kijelzőre

Ki ne szeretné megvédeni a telefonját a karcolások, repedések és ütések ellen? Ha betörik a képernyő, akkor sok esetben az egész telefont lecseréljük, mivel annak cseréje számos alkalommal sokkal többe kerülne, mint egy új készülék. Viszont az üvegfólia által könnyen megelőzhető mindez.

Sajnos néha elkerülhetetlen, hogy ne karcolódjon meg a készülék, vagy ne essen ki a kézből, de az üvegfólia használatával a képernyő nem törik össze, nem sérül meg. A rendes, hagyományos fajtája nem nyújt megfelelő védelmet, de ez hosszú távú megoldást nyújt. A mechanikai sérülések ellen is kifogástalan biztosítékot szolgáltat. Könnyen felhelyezhető, illetve jobb tapintási élményt biztosít.

A webáruházban megtalálható a BASEUS 0,23 Soft 3D modell, az iPhone 7 vagy 8 típusokra illeszthető fel. Tökéletesen átlátszó, edzett üvegből készült és rugalmas kerettel rendelkezik. Az üvegfólia ragasztófelülete kiválóan illeszkedik a képernyőre. A termék többfajta színben is megrendelhető, így mindenki arra voksol, amelyik elnyeri a tetszését.