Jól idomul a fóliatömlő

Fóliatömlő

Egy jó csomagolásról a forgalmazók és a vásárlók sok mindent várnak el. A fóliatömlő kitűnő megoldást jelent. Fontos szempont, hogy a lehető legkisebb mértékben károsítsa a környezetet, ezt az igényt a gyártók megpróbálják kielégíteni, mivel folyamatosan törekednek arra, hogy minél kisebb tömegű csomagoló anyaggal érjenek el nagyobb eredményeket.

A csomagolásnak nemcsak védenie kell az árut, hanem meg kell őriznie annak minőségét, meg kell hosszabbítania a forgalmazásának időtartamát, egyre több információt kell hordoznia, valamint színével és formájával vonzóvá tennie a terméket a vásárlók előtt.

A fóliatömlőt nagyon egyszerű használni, szinte bármilyen formához tökéletesen idomul. Egyre fontosabbnak tartják, hogy kis ökológiai nyomot hagyjon maga után, tehát a vevők gyakran a „zöldebb” árut emelik le a polcról, ezzel is szolgálva a fenntartható fejlődést.

A fóliatömlő egyre vékonyabb, mivel a gyártók az anyagmegtakarítást célozták meg. Válogasson a Zalapack honlapján és rendelje meg a megfelelő méretben!