Időnként segíthet a féktisztító spray

Féktisztító spray
Féktisztító spray

Gyakran rendkívül jól jöhet, ha van egy olyan termék kéznél, amelyikkel a régóta elkoszolódott szennyeződéseket is el tudjuk távolítani a szerszámokról. A hagyományosan féktisztító spray elnevezésű anyag képes minderre. 85%-os hatóanyag-tartalommal rendelkezik, és még az alaposan beszáradt szennyeződéseket is feloldja.

Az autók vagy motorok esetében kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy a fék alaposan és minden probléma nélkül fogjon. A balesetek elkerülésében is jelentős szerepet tölt be ez a rendszer. A féktisztító spray feladata, hogy az olajokat, amelyek csúszást okozhatnak, maradéktalanul eltávolítsa. Egy műhely esetében gyakran találkozhatunk azzal, hogy minden tele van szennyeződésekkel és lerakódásokkal, amelyek idővel akár a munkafolyamatokat is gátolhatják.

Ilyenkor egy alapos takarítás sokat jelenthet, és a féktisztító spray ebben megfelelő partnerünk lehet. Rendeljünk meg akár több dobozzal belőle, és szükség esetén azonnal vegyük kézbe. Fontos figyelmeztetés, hogy műanyagokra és gumikra ne szóródjon, mert azok szerkezetét roncsolhatja.