Hullámpapír többféle kivitelben

Hullámpapír minőségi kivitelben

A raklapon tárolt árucikkek esetében kifejezetten hasznos alkalmazni, mint elválasztó. A hullámpapír megóvja a termékeket a kisebb-nagyobb fizikai behatásokról, amelyek esetleg károsíthatnák azokat.

Az előállítása teljesen környezetkímélő, hiszen újrahasznosított anyagokból készül. Csupán néhány kattintás és máris megrendelhető többféle kivitelben a kiváló minőségű hullámpapír, a cadmas.hu webáruházból. Szállításkor és rakodáskor a különféle árucikkek sokkal biztosabban fognak állni a raklapokon, mivel ezzel elkerülhető, hogy a termékek szétcsússzanak.

Nemcsak a logisztikában válhat hasznos eszközzé, hanem egy lakásfelújítás során is. A vízálló kivitel jó szolgálatot fog nyújtani, amikor festésre kerül a sor. Könnyedén le lehet takarni ezzel a padlót, a bútorokat, így azoknak nem fog baja esni a felújítási munkálatok alkalmával.

Nem szakad könnyen, kimondottan erős anyagnak számít annak ellenére, hogy pusztán csak papír. A hullámpapírhoz tekercs formájában is hozzá lehet jutni, illetve bizonyos esetekben nem árt a hullám típusát is figyelembe venni.