Hol látható még a BMW M logo?

BMW M logo
BMW M logo

A BMW kocsikat és magát a brandet mindenki ismeri, hiszen ez az egyik legkedveltebb felső kategóriás személygépkocsi-típus, aminél a design és a magas teljesítmény tökéletes módon vegyül. A könnyen felismerhető jellegzetességek mellett a BMW M logo is hamar felismerhető jelnek tekinthető.

Rengetegen azonban azt gondolják, hogy ez csakis ezeken a gépkocsikon található meg, azoknak a szerves része és olyan díszeleme, aminek köszönhetően az ember tudja, hogy ez egy BMW.

Azonban ez az igazságtól picit távol áll, ugyanis a BMW M logo számos más terméken is helyet kaphat. Ez szépen mutat az alumínium felnin és a féktárcsán is, illetve egyéb, kevésbé jól látható alkatrészen és kelléken.

Sőt, a nagy rajongók annyira odavannak ezért a márkáért, hogy a BMW M logo jelet ábrázoló bögrét, esernyőt, táskát és golyóstollat is megveszik. Emellett nem hagyhatóak ki az órák, napszemüvegek, sátrak, sapkák, illetve a pénztárcák sem. A BMW M logo megvásárolható a www.bcf.hu weboldalon található online áruháztól.