Hogyan segít Önnek a készletnyilvántartó program?

Készletnyilvántartó program
Készletnyilvántartó program

Unja már, hogy árukészletét papíron, ceruzával vagy éppen excel táblázat segítségével vezesse? Ez esetben próbálja ki a készletnyilvántartó program használatát. Ez kisebb és közepes méretű cégek nyilvántartását és számlázási feladatait is megoldják. A szoftver ajánlott azoknak a szolgáltatás nyújtással vagy kereskedelemmel foglalkozó cégeknek, ahol még nem használnak más programot a rendszeres nyilvántartásra.

Ezzel a szoftverrel kis befektetéssel sok pénzt és időt takaríthat meg cége számára. Az elavult módszerek ugyanis nem csak a beosztottak, és az által az Ön idejét rabolják, hanem nagyon pontatlanok is. Erre jó példa, ha valamiért pár évvel ezelőtti adatokból szeretne statisztikát készíteni. Ha elavult rendszerrel dolgozik, ez szinte lehetetlen.

A készletnyilvántartó program ezzel szemben segít abban, hogy több évre visszamenőleg is elkészíthesse a statisztikákat, és ehhez csupán néhány gombnyomásra van szüksége. Miért használják az emberek szívesen ezeket a programokat? Már az alap szoftver is megfelel egy átlag felhasználó igényeinek.

Számos funkció már ebben a csomagban is elérhető, úgy mint, leltár, bevételezés, számlázás, visszavételezés, beszállítók és vevők nyilvántartása, stb. Kreatívabbak nyomtathatnak etikettet is, de számos jelentés is készíthető néhány kattintással. Ezt a rendszert bérelheti, vagy akár meg is vásárolhatja.

Amennyiben mégsem lenne elégedett, a raktárkezelő program garanciális, azaz 30 napon belül visszakapja pénzét. Amennyiben érdeklődik, kipróbálhatja a szoftvert ingyenesen is. Ez esetben csupán az ingyenes bemutatóra kell jelentkeznie, és máris közelebbről megismerkedhet a készletnyilvántartó program kezelésével. Különféle csomagokat választhat.

Amennyiben mégsem találja meg az Önnek tetszőt, jelezze az ügyfélszolgálatnak és segítenek egy személyre szabott program összeállításában. Sőt, ha új ötletei vannak, jelezheti nyugodtan. A cégnek van olyan ügyfele, akinek rendszeresen felhasználják fejlesztési ötleteit. Készletnyilvántartó program, a gyors segítség. Könnyítse meg cége mindennapjait!