Gyorsan összeállítható betonkerítés

Betonkerítés

Ahol stabil és biztonságos, valamint időtálló kerítés szükséges, ott a legjobb alapanyagnak a beton számít. Ugyanis a betonkerítés hosszú távú megoldást jelent, mivel maga az alapanyag stabil és időtálló. Ebben az is segít, hogy az elemek öntése sima.

Ez hozzájárul ahhoz, hogy a felületen nem tapad meg a különféle csapadék. Ez abban segít, hogy télen a nedvesség nem fagy bele a a résekbe így nem kezdi ki az anyagot. A betonkerítés nem az esztétika csúcsa, viszont a maga nemében stabil és időtálló, valamint szépen kivitelezett.

Alapszíne szürke, de aki színesebbet szeretne, betonfestékkel bármilyenre átfesthető. Öt különféle magasságra építhető 160-240 cm között. Ugyanis ezeket a magasságokat lehet összerakni a betonkerítés elemeiből. Az oszlopok és az elemek is ehhez a nagysághoz vannak igazítva.

Először mindig az oszlopokat kell leásni és bebetonozni, majd amikor ezek megkötöttek, jöhetnek közéjük az elemek. Ezeknek az oszlopok közé csúsztatása egyszerű, viszont a súlyuknál fogva több ember erejére van szükség az összeállításhoz.