Esztétikus és mutatós üvegmozaik speciális ragasztással

Mutatós üvegmozaik speciális ragasztással Varga Istvántól
Mutatós üvegmozaik speciális ragasztással Varga Istvántól

A mozaik burkolási technológia igencsak lenyűgöző látványt nyújthat mindenki számára, azonban azt tudni kell, hogy ez régen kifejezetten aprólékos munkát igényelt. Ma már a mutatós üvegmozaik speciális ragasztással készül, és a csempegyártó cégeknek köszönhetően mozaiklapokat is lehet vásárolni. Erről azt kell tudni, hogy a kívánt hatás érdekében nem szükséges kis mozaikokkal dolgozni, hanem ez a mozaikos csempe is megfelelő.

Az előzőekben is volt említve, hogy a mutatós üvegmozaik speciális ragasztással kerül fel a falra. Ha Ön szép munkát szeretne otthonában nap mint nap látni, akkor látogasson el a www.burkoloarak.hu weboldalra. Varga István szakember a csemperagasztót pontosan, olyan színűre keveri, amilyen a csempén megtalálható és a távolságokat is betartja, így az illesztések egyáltalán nem vehetőek észre.

A mutatós üvegmozaik speciális ragasztással, olyan lesz, mint az eredeti, apró mozaikburkolatok, azonban időre sokkal gyorsabban elkészül, és az eredmény biztosan szemet gyönyörködtető lesz.