Eredeti, kalapálós fajátékok gyerekeknek

Fajátékok gyerekeknek
Fajátékok gyerekeknek

Jó helyen jár, ha valami különlegességet szeretne venni a csemetéjének. Az Akebia oldalán mindig lehetősége nyílik a vásárlásra, tehát nézzen körül a kínálatban! A fajátékok gyerekeknek képesek bárkit elvarázsolni, tehát bizonyára a kicsiknek is tetszeni fognak.

A készlethez tartozik egy kalapács is, amellyel át kell ütögetni a különféle színű golyókat a lyukakon. A két éven felüli kicsik nagyon fogják élvezni ezt a típusú szórakozást, és órákon keresztül ezzel foglalkoznak majd.

A kalapálós fajátékok gyerekeknek fejlesztik a kézügyességet, éppen ezért nagyon jó választást jelenthetnek. Ugyanakkor az Akebia oldalán babaházak is kaphatók, amik vélhetően elnyerik a kislányok tetszését is. Az apró bútorok segítségével könnyedén eljátszhatók a mindennapi jelenetek. Akkor sem kell tovább mennie, ha mást szeretne vásárolni a csemetéjének.

A kínálatban vannak építhető fajátékok gyerekeknek, ezért akár az egész család is együtt játszhat. Nagy népszerűségnek örvendenek a társasjátékok és a logikai feladványok is. Az egy évesnél idősebb gyerekek esetében remek vétel lehet a trükkös golyópálya, ami kiváló szórakozást jelent a hideg, esős időben is.