Csodákra képes fülbevaló

A fülbevaló csodálatos ékszer
A fülbevaló csodálatos ékszer

Csak úgy mint a ruhaválasztásnál, a fülbevalóknál sem mindegy, hogy milyet választunk. Az alkatunkhoz, arcformánkhoz mérten kell választani, ha azt akarjuk, hogy jól nézzünk ki és ízlésesek legyünk. Egy fülbevaló az archoz viszonyítva mutathat jól, illetve rosszul.

Az ovális arcúaknak mindegyik jól áll, a kerek és a szögletes vonásúaknak a hosszított fülbevaló illik, ami optikailag csal egy kicsit. Szinte minden, ami a divatról szól, az öltözködés, a lakberendezés, a frizura, az ékszerek az optikai csalásokon alapulnak. Az a cél mindegyiknél, hogy a lehető legjobb és legszebb formát, megjelenést hozza ki az emberből.

Egy jól megválasztott fülbevaló vonzza a tekintetet és elvonja a hibáktól. Nincs titok, csak annyi az egész, hogy ismerjük meg és legyünk tisztában a korlátainkkal. A fülbevaló segít kiemelni a nőiességet, a határozottságot és magabiztosságot ad mindezekkel együtt. Nem is hinnénk, hogy egy ilyen kis apró tárgy mi mindenre képes, mit hoz ki az emberből. Kísérletezzen Ön is, együtt velünk!