Családi otthont keresel? Vásárlási tippek

csaladihazak.hu
csaladihazak.hu

Minden család életében eljön az a pillanat, amikor szükséges elköltözni a régi otthonából. Jobb családnál egyszer történik meg. De valahol többször. Mindenképp érdemes figyelni ilyenkor némi fontosabb szempontokra.

 

Első lépésben gondold át, hova szeretnél költözni. Mi lenne a legjobb a család szempontjából. Olyan helyet válassz, ahol a közelben helyezkednek el a lényegesebb intézmények, például iskola vagy boltok. Valamint a megközelíthetősége se legyen elhanyagolható. Számos internetes hirdetési oldal létezik. Lehet böngészni köztük. Rengeteg ingatlan várja az új tulajdonosát. A dolgod csak annyi, hogy ebből a tömegből kiválasszad a családodnak a legmegfelelőbbet. Segítségképpen nézz meg pár hirdetést a csaladihazak.hu oldalon. Ahol igen kiválóak a hirdetések. Bizonyosan ráakadhatsz a neked tetsző ingatlanokra.

 

Amennyiben megtaláltad álmaid házát, menjetek, nézzétek meg. Esetleg különböző napszakokban látogass el a környékre, és figyeld meg, mikor a legcsendesebb, vagy a leghangosabb. A szomszédokat szintén figyeld meg, milyen emberek. A tulajdonostól minden lényeges kérdést kérdezz meg. A helyiségeket járd végig, akár többször is. A falakat vedd szemügyre, nem-e vizesek, vagy repedezettek. Nézd meg, rendben van-e a világítás. Kérdezd meg, van-e szigetelve, milyenek a nyílászárók, mennyi a havi kiadása a háznak. Végül, persze több házat érdemes végig járni. Ne rögtön az elsőbe essél bele. Majd döntsétek el a családoddal, melyiket érdemes megvenni.