Braun hajvágó éles pengékkel

Kiváló hajvágó

A tökéletes frizura megalkotása speciális eszközöket igényel. Vannak, akik nem szeretik a fodrászra bízni ezt a feladatot, ezért a Braun hajvágó kiváló választásnak fog bizonyulni.

Gyors és egyszerű a használata, ráadásul fel van szerelve minden modern funkcióval, amire manapság csak szükségünk lehet. A Braun hajvágóba egy nagyszerű akkumulátor építettek be, ennek köszönhetően nem fogjuk magunkra tekerni a kábelét hajvágás közben.

Azonban, ha előtte elfelejtettük volna feltölteni, akkor sem kell félig lenyírt hajjal mutatkoznunk, mivel vezetékről is működtethető. Az éles pengék pontos vágást biztosítanak. A következő hajnyíráskor nem történhet meg, hogy véletlenül túl rövidre várjuk a hajunkat, hiszen Memory SafetyLock rendszer megjegyzi az utolsó hossznak a beállítását.

A tisztítását nagyban meg fogja könnyíteni a vízálló borítás. Kézre áll, ezért kényelmes a használata. A Braun hajvágó pengéi annyira élesek, hogy a gyártó életre szóló garanciát vállal ezekre, ezért évek múlva sem fogja húzni a hajat vágás közben.