Barum Brillantis 2 nyári gumi

Barum Brillantis 2 nyári gumi megvásárolhatóak
Barum Brillantis 2 nyári gumi megvásárolhatoak

Manapság egyre nagyobb az autóabroncsok kínálata. Rengeteg jó minőségű nyári gumi létezik és ilyen autóabroncs a Barum Brilantis 2 is. Ez a nagy sikert befutott Brilantis utóda, annyi különbséggel, hogy ez a modell már aszimmetrikus futófelületet kapott.

A Braum márka filozófiája, hogy egy olyan ár/értéket képviselő autóabroncsot hozzanak létre, ami az alacsonyabb árkategóriás abroncsok közül, egy magas futásteljesítményű értékekkel rendelkezzen.

 A Barum Brillantis 2 nagyon lapos gumiabroncs kontúrral rendelkezik és a mintázata aszimmetrikus ahol a széles és keskeny mintázati árkok dominálnak, ezáltal rövidebb féktávolsággal rendelkezik. Ezt a szempontot nagyon fontos figyelembe venni vásárlás esetén.

Hazánkban rengeteg autóabroncs forgalmazásával foglalkozó cégnél megtalálható számos Barum cég által fejlesztett és gyártott modell, úgy nyári, mint téli gumi. Ezek előnye, hogy kivalló áron vásárolhatóak meg. A Barum Brillantis 2 autógumik általában két év teljes gyári garanciával rendelkeznek, padkázásra és defektre is.