Babzsákfotel házilag: mi sem egyszerűbb

Babzsákfotel házilag: mi sem egyszerűbb
Babzsákfotel házilag: mi sem egyszerűbb

Belehuppansz, de nem az igazi. Mi lehet a baj? Valószínű, a kis polisztirol gyöngyök összementek. A babzsákfotel házilag való utánatöltése ma már pofonegyszerű. Természetes folyamat, ha a töltőanyag összezsugorodik. Ez nem azt jelenti, hogy egyből ki kell dobnod a babzsákod. Egyszerűen csak látogass el a Huppanj Bele weboldalára, és rendelj néhány liter polisztirol gyöngyöt.

Rengeteg előnye van ezeknek a kis gyöngyöcskéknek. Könnyűek, jól tartják a hőt, és vízállóak. Ez csupán néhány a jó tulajdonságok közül. Emellett nem csak a babzsákfotel házilag való kitöltésére alkalmasak. Csomagoláshoz, díszítéshez is kiválóak. Akár párnák feltöltéséhez is használhatod őket.

Mint láthatod, megéri rendelned, hiszen többfunkciósak. Ha esetleg többet rendeltél, nem vesz kárba a felesleg. Ha csak a babzsákodat szeretnéd feltölteni, de nem tudod hány liter kell, kérj segítséget. A Huppanj Bele csapata készséggel segít minden felmerülő kérdésben.

Amennyiben nincs lehetőséged személyesen átvenni a polisztirol gyöngyöket, a Huppanj Bele házhoz szállítást is vállal. Ne ücsörögj a földön. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy feltöltsd kedvenc foteled. Néhány kattintás, és újra érezheted a régi, megszokott kényelmet.