Az önbíráskodás minden szinten tilos

Önbíráskodás

Mindenkinek tilos, hogy egy ügyet a saját elgondolása szerint, erőszakosan oldjon meg. Az ilyen eseteknek ugyanis törvényes következménye van, amit szigorúan büntetnek, a megnevezése pedig önbíráskodás. Pontosan mit is jelent? Azt, amikor valaki a másik személyt erőszakkal arra próbálja kényszeríteni, hogy valamit megtegyen vagy éppen ellenkezőleg, ne tegyen meg.

Az önbíráskodás törvényes következményei igazán sokfélék lehetnek annak függvényében, hogy milyen formában történt az eset. Például fegyveresen, csoportosan, esetleg védekezésre képtelen személy sérelmére. Amennyiben Ön vagy valamelyik ismerőse ilyen ügybe keveredett, keresse meg a Vidakovics ügyvédi irodát, hiszen ott segítenek!

Komoly figyelmet szentelnek minden jelentéktelennek tűnő ügynek és arra törekednek, hogy a lehető legjobb pozícióban érjen véget a per. Tehát nemcsak önbíráskodás esetében érdemes az irodát megkeresni, hanem egyéb törvényes ügyben is. Az kapcsolatfelvétel legegyszerűbb formája, hogyha a weboldalára kattint.