Az olcsó fehérje színvonalas is lehet

Olcsó fehérje

A modern technológiának köszönhetően, ma már eredményes étrend kiegészítőket tudunk igénybe venni, mert a tejből precízen ki tudják vonni a teljes fehérjét. Ez tartalmazza a szervezetnek szükséges aminosavakat.

A Pharma First Casein+ készítményei közül nemcsak minőségi, de olcsó fehérje termékeket is beszerezhet. Felhasználhatja önálló étkezésre vagy kiegészítheti a napi ételadagjaiban szereplő fehérjét. A legtöbb esetben lefekvés előtt és edzés után szokták alkalmazni, de természetesen a nap egyéb szakaszában is bevihető. Az olcsó fehérje bármelyik edzőteremben kapható, illetve különböző táplálék kiegészítővel foglalkozó szaküzletekben.

Edzés mellett, eredményesen járulnak hozzá az izomzat növekedéséhez, segítenek fenntartani az izomtömeget valamint a csontok és a fogak egészségét is megőrzik. Szerencsére több helyen kapható a kalciumot tartalmazó olcsó fehérje, ami az izomműködést segíti elő, továbbá fokozza az energiatermelést az anyagcseréhez. A javasolt napi adag minden személynél eltérő és részben a táplálkozástól függ.