Az ecommerce expo Budapest megnyitja a kapuit

Ecommerce expo Budapesten
Ecommerce expo Budapesten

Mindenki tudja már, hogy az interneten történő vásárlás előnyös. Ám sokan nem tudják, hogy pontosan miért. Ezen kérdésekre az ecommerce expo Budapest leglátogatottabb rendezvényközpontjában adnak majd választ a szakemberek.

A Lurdy konferencia és rendezvényközpont mindenkit szívesen vár az idei év március harmadikán, amikor is az elektronikus kereskedelem mindenegyes fortéjával megismerkedhet a közönség.

Olyan jeles szakemberek és cégek vesznek majd részt az expón, akik évről-évre bizonyítják a tapasztalatukat és mélyreható szakértelmüket. Mindezt a konferenciák alatt is bizonyítani fogják, ahol az előadásaik alatt a legvitatottabb kérdésekre is biztos választ adnak majd.

A konferencia mellett, a kiállításról sem szabad megfeledkezni, ahol is számos olyan termék és szolgáltatás érhető el, amelyeket vétek lenni kihagyni. Az ecommerce expo Budapest idén egyedülálló alkalom arra, hogy a cégek a kapcsolataikat jobban kiépítsék, egymást komolyabban megismerjék és látogatók jobban megismerkedjenek bizonyos fontos fogalmakkal.