Az adó 1% elérheti a célját

Odaadható az adó 1%
Odaadható az adó 1%

Legyen az magánember vagy egy vállalkozó, mindenki segíthet valahogyan egy arra érdemes szervezetnek. Egyszerűen dönthetünk arról, hogy pontosan hova is kerüljön a befizetett adó 1%. Mindössze annyi a dolgunk, hogy kitöltünk egy nyomtatványt, amit megtehetünk akár kézzel vagy elektronikus úton is, és azt mellékeljük a személyi jövedelemadó bevallás mellé.

Ez az egyszerű folyamat aztán oda vezet, hogy egy arra érdemes szervezet, ami lehet éppen a Daganatos.hu Alapítvány, az adó 1% jóvoltából több gyereken tud majd segíteni. Érdemes alaposabban utánajárni a részleteknek, hogy biztosak legyünk abban, egyáltalán nem nehéz és időigényes ez a folyamat.

Vannak, akik számára teljesen megszokott, és megtesznek mindent azért, hogy az adó 1% jó helyre kerüljön. Sokan azonban nincsenek tisztában ezzel a lehetőséggel, így fontos, hogy megfelelően tájékoztatva legyenek a lehetőségeikről. Az interneten szerencsére bőven akad pontos és egyszerű leírás, így azt követve könnyen megérthetjük, valamint végrehajthatjuk a feladatot, és az adó 1% eléri a célját.